Ανοιχτή Επιστολή

Αγαπητοί συμπολίτες,

Στις επικείμενες δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου καλούμαστε να αναδείξουμε την νέα δημοτική αρχή του τόπου μας μέσα στις δύσκολες κοινωνικές και οικονομικές συνθήκες που επικρατούν στην χώρα μας τα τελευταία χρόνια.

Οι συνθήκες αυτές μας κάνουν όλους να αγωνιούμε για το μέλλον και ταυτόχρονα να είμαστε διστακτικοί, αν όχι αρνητικοί, απέναντι στους πολιτικούς αλλά και τις πολιτικές.

Η αμεσότητα όμως της τοπικής αυτοδιοίκησης στην καθημερινότητά μας, επιβάλλει την ψύχραιμη σκέψη στην όποια επιλογή μας, η οποία θα καθορίσει ποιος θα διοικήσει τον Δήμο μας την ερχόμενη τετραετία.

Η τοπική αυτοδιοίκηση απαιτεί πλέον ανθρώπους που έχουν το όραμα και την διάθεση να υπηρετήσουν τους συμπολίτες τους και όχι το αντίθετο. Απαιτεί ανθρώπους πρακτικούς που μπορούν να δώσουν άμεσες λύσεις μέσω της συνεργασίας και της αλληλοβοήθειας.

Η τοπική αυτοδιοίκηση αναζητά ανθρώπους που προέρχονται απευθείας από την καρδιά της κοινωνίας μας και που γνωρίζουν από πρώτο χέρι τα προβλήματα της γιατί είναι σε συνεχή ειλικρινή επαφή με όλους εσάς, αλλά κυρίως γιατί δεν φοβούνται να αναλάβουν ευθύνες απέναντι σε όλους τους συμπολίτες τους χωρίς να κρύβονται πίσω από το δάχτυλό τους.

Με αυτές τις αρχές και έχοντας πλήρη συναίσθηση της πραγματικότητας που ζούμε αποφάσισα να είμαι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στον συνδυασμό ‘’ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ’’ με υποψήφιο Δήμαρχο τον Γιάννη Ταγκαλέγκα.

Μοναδική μου αξίωση είναι να μπορώ να σας κοιτώ στα μάτια με βλέμμα ειλικρινές, αξιοπρεπές, καθαρό.

Αν και εσείς μοιράζεστε τις ίδιες ή παρόμοιες σκέψεις και συμφωνείτε ότι από την πόλη μας λείπει η προοπτική, θα ήταν τιμή και χαρά μου η στήριξή σας στις επικείμενες εκλογές της 26ης Μαΐου.

Για να μπορέσουμε όλοι μαζί να δώσουμε την επιλογή στα παιδιά μας, να είναι η Λιβαδειά ο τόπος που θα μεγαλώσουν την οικογένειά τους.

      Με Εκτίμηση

                                                                                                              ΛΟΥΚΑΣ ΣΠ. ΓΚΙΚΟΠΟΥΛΟΣ  

Με ετικέτα: