Ευχαριστήρια Επιστολή

 

Φίλες και φίλοι,

Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω όσους με τίμησαν με την ψήφο τους στις εκλογές της 26ης Μαΐου.

Ψάχνω λέξεις για να περιγράψω αυτό που νιώθω, όμως καμιά τους δεν είναι ικανή να περιγράψει τα συναισθήματά μου και την ευγνωμοσύνη μου για την εμπιστοσύνη που δείξατε στο πρόσωπό μου.

Θα έχω την ευκαιρία με πολλούς από εσάς να τα πούμε  από κοντά, μιας και η διαπροσωπική επαφή και η κοινωνικότητα για εμένα είναι τρόπος ζωής και όχι περιστασιακή ενασχόληση.

Μεγαλύτερη σημασία από την προσωπική σταυροδοσία και την κατανομή των εδρών(στοιχεία που σε ένα μήνα δεν θα θυμάται κανείς), έχει το μέλλον του Δήμου μας.

Στις εκλογές της ερχόμενης Κυριακής καλούμαστε να επιλέξουμε τον Δήμαρχο που θα αναλάβει τα επόμενα τέσσερα χρόνια να οδηγήσει τον Δήμο μας σε μία νέα εποχή, αποτραβώντας τον από το τέλμα που έχει περιέλθει τα τελευταία χρόνια.

Η νέα αυτή εποχή απαιτεί έναν άνθρωπο που έχει συγκεκριμένο όραμα και πρόγραμμα.

Απαιτεί έναν άνθρωπο που πιστεύει στην συνεργασία και την συναίνεση, αλλά κυρίως μπορεί να τις κάνει πραγματικότητα.

Με κάθε σεβασμό και χωρίς να θέλω να υποτιμήσω την προσωπική διαδρομή και προσφορά κανενός, σας ζητώ να στηρίξετε τον Γιάννη Ταγκαλέγκα για Δήμαρχο Λεβαδέων.

Για να μπορέσουμε όλοι μαζί να δώσουμε την επιλογή στα παιδιά μας, να είναι ο Δήμος Λεβαδέων ο τόπος που θα μεγαλώσουν την οικογένειά τους.

 

     Με εκτίμηση

       Λουκάς Σπ. Γκικόπουλος

 

Με ετικέτα: