Βιογραφικό

Γεννήθηκα στις 15 Αυγούστου 1979 στο Θούριο Βοιωτίας ως το μεγαλύτερο από το δύο παιδιά που απέκτησαν μαζί ο Σπύρος και η Γαρυφαλλιά Γκικοπούλου.

Είμαι παντρεμένος με την Γιάννα Νικολάου, απόφοιτο του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, η οποία εργάζεται στον Όμιλο ΟΤΕ.

Με την σύζυγό μου έχουμε αποκτήσει μία κόρη ηλικίας 17 μηνών.

Με την οικογένειά μου διαμένουμε μόνιμα στην Λιβαδειά, στην ύπαιθρο της οποίας δραστηριοποιούμαι ως αγρότης.

Υπηρέτησα την πατρίδα μου στην Πολεμική Αεροπορία από το 2007 ως το 2008.

Φοίτησα στην σχολή Ηλεκτρονικών Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών στο Πολυτεχνείο Κρήτης στα Χανιά.

Κατά την διάρκεια των σπουδών μου ανέπτυξα έντονη συνδικαλιστική δράση με την παράταξη της ΔΑΠ – ΝΔΦΚ, της οποίος υπήρξα πρόεδρος, συμμετέχοντας σε όλα τα φοιτητικά συνδικαλιστικά όργανα όπως στο Διοικητικό Συμβούλιο (διετέλεσα αντιπρόεδρος) και την Γενική Συνέλευση του τμήματός μου, στο Διοικητικό Συμβούλιο και τη Γενική Συνέλευση του Ενιαίου Συλλόγου Φοιτητών Πολυτεχνείου Κρήτης, ενώ υπήρξα και εκπρόσωπος των φοιτητών στην Σύγκλητο του Πολυτεχνείου.

Στην συνέχεια υπήρξα Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Πόλης Χανίων.

Μεγάλη εμπειρία και σχολείο για εμένα υπήρξε η θητεία μου ως σύμβουλος του Υφυπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Μανούσου Γ. Βολουδάκη.

Τέλος διετέλεσα Υπεύθυνος Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας της Νέας Δημοκρατίας στην Στερεά Ελλάδα, καθώς και Υπεύθυνος Οικονομικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας στον Νομό Βοιωτίας.